Pagini

marți, 28 mai 2013

Apa de trandafiri

Pentru ca am inceput sa iubesc trandafirii iata dovada.


Apa de trandafiri facuta de mine (nu credeam ca o sa reusesc din prima) si petale de trandafiri uscate pentru  potpourri, prajituri, ceai.

6 comentarii:

  1. Un inceput fructuos :) Sa incerci zahar cu aroma de trandafiri - pur si simplu freci zaharul cu petalele proaspete sau uscate in blender si apoi, asta daca folosesti petale proaspete, il usuci pe tava in strat subtire.

    RăspundețiȘtergere
  2. e o idee buna, chiar daca eu nu mai mananc zahar pot sa-l folosesc la deserturi. se poate face pudra?

    eu mai stiam o chestie cu petalele, tot pentru prajituri, de exemplu pentru pavlove, se ung petalele de trandafir cu albus si se presara peste ele zahar tos apoi la cuptor 3-4 minute.


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, se poate face pudra. Si eu tot la deserturi il folosesc, la creme sau la orez cu lapte. Petalele zaharisite sunt grozave de decor, doar ca nu se pastreaza ...

      Ștergere
  3. Multumesc, chiar o sa incerc cu zahar!

    RăspundețiȘtergere
  4. Dar cum se face apa aceasta???? Chiar nu stiu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Aici '' http://www.reteteleluiradu.ro/2010/04/08/pe-scurt-despre-apa-de-trandafiri/''este procedeul de obtinere..

    RăspundețiȘtergere